Postimet e Fundit
Nëse ndonjëherë keni menduar se sa shndrit një yll, atehërë te kjo foto gjendet përgjigjia.Marrë nga Pakistani nga një astronom […]

Sirius-ylli më i ndritshëm në atmosferë.

Nëse ndonjëherë keni menduar se sa shndrit një yll, atehërë te kjo foto gjendet përgjigjia.Marrë nga Pakistani nga një astronom […]

Shumë prej nesh kanë kaluar kohën duke luajtur lojën Tetris dhe nuk kanë mundur të ndalojnë. Një shkencëtar ka zbuluar […]

Loja Tetris!

Shumë prej nesh kanë kaluar kohën duke luajtur lojën Tetris dhe nuk kanë mundur të ndalojnë. Një shkencëtar ka zbuluar […]

Një firmë japoneze ka krijuar robotin e parë , i cili mund të lexojë emocionet, ndjenjat e njerëzve. Softbank tha […]

Njihuni me Pepper-roboti i cili mund të lexojë ndjenjat!

Një firmë japoneze ka krijuar robotin e parë , i cili mund të lexojë emocionet, ndjenjat e njerëzve. Softbank tha […]

Kursi
Ne jemi mësuar të përdorim të mirat e qytetërimit-automobilin, telefonin. Televizorin si dhe teknika të tjera që e bëjnë jetën […]

HISTORIA E NUMRAVE.

Ne jemi mësuar të përdorim të mirat e qytetërimit-automobilin, telefonin. Televizorin si dhe teknika të tjera që e bëjnë jetën […]

  Arti i numërimit është përsosur krahas zhvillimit të njerëzimit. Në atë kohë kur njeriu vetëm mblidhte fruta në pyll […]

SI NUMËROJMË?

  Arti i numërimit është përsosur krahas zhvillimit të njerëzimit. Në atë kohë kur njeriu vetëm mblidhte fruta në pyll […]

Elementi më i rëndë  gjendet një hap larg për tu futur në sistemin periodik të elementëve kimikë. Kjo falë ekipit ndërkombëtar […]

Zbulohet elementi i 117 i SI.

Elementi më i rëndë  gjendet një hap larg për tu futur në sistemin periodik të elementëve kimikë. Kjo falë ekipit ndërkombëtar […]

Te fundit
Albania’s national soccer breathes with the soundtrack promoting national unity.Two people from Shkodra wrote it  in 1993 for a popular singer […]

“Xhamadani vija vija, është Kosova, është Shqipnia” the National Enthem

Albania’s national soccer breathes with the soundtrack promoting national unity.Two people from Shkodra wrote it  in 1993 for a popular singer […]

Try to understand the exercise by pictures.Write the inequality as a system. 

Për ERLËN

Try to understand the exercise by pictures.Write the inequality as a system. 

Një fotograf amerikan ka kapur një set radikal fotografish panoramike në 360 grade. I krijuar duke përdorur një kamera me […]

Universi si asnjëherë më parë!

Një fotograf amerikan ka kapur një set radikal fotografish panoramike në 360 grade. I krijuar duke përdorur një kamera me […]

NASA ka shfaqur një panoramë, që tregon kozmosin shumëngjyrësh. Imazhi e mahnitshme janë kapur nga teleskopi Hubble , dhe për […]

Kush e dinte se hapësira ishte kaq shumëngjyrëshe?

NASA ka shfaqur një panoramë, që tregon kozmosin shumëngjyrësh. Imazhi e mahnitshme janë kapur nga teleskopi Hubble , dhe për […]

Duke perdorur nje foto te vjeter jam munduar te rregulloj nje polifoto te matures 1989. Kuptohet se origjinalen pa vule nuk e […]

Matura 1989

Duke perdorur nje foto te vjeter jam munduar te rregulloj nje polifoto te matures 1989. Kuptohet se origjinalen pa vule nuk e […]

Në vend që të dizenjojnë makina të tjera ,ato do të prodhojnë markën e tyre.Kompania e Google, ka nisur të […]

Makina e Google.

Në vend që të dizenjojnë makina të tjera ,ato do të prodhojnë markën e tyre.Kompania e Google, ka nisur të […]