FOTO GALERI Archive

0

Video të bëra sot më 22 nëntor 2013 në Kolesjan (video 1)

06

 

 

 

 

0

Kolesjan. Foto 22 nëntor 2013

0

Foto të vjetra. Gjimnazi Kukës. Kolektivat e nxënësve dhe të mësuesve

01Foto te vjetra të nxënësve dhe mësuesve të gjimnazit Kukes. Albumi 1. Fotot janë që nga viti 1950.

0

Eskursione Gjimnazi “Havzi Nela” Kukës

0

Aktivitete të ndryshme Gjimnazi “Havzi Nela” Kukës

0

Mbrëmjet e maturave 2007-2013

0

Kolosjani

This slideshow requires JavaScript.