Harbin,qyteti i ngrirë!

This slideshow requires JavaScript.

I vendosur në verilindje të Kinës  Harbin, kryeqyteti i Provincës së Heilongjiang, është qyteti prej akulli që tërheq vizitorë nga e gjithë bota! Ky qytet është bërë për Festivalin Ndërkombëtar të Akullit dhe  Dëborës! Sikurse çdo vit festivali do të ngrejë sqiparin më 5 janar  deri më 5 shkurt! 

Burimi:http://content.time.com