Një qytet lundrues në det.

anija1Një qytet lunddrues në det është projekti i një studjoje në Florida. Qyteti do të ndërtohet në një anije dhe do të quhet “Anija e Lirisë”. Anija do të ketë 25 kate dhe do të mbajë rreth 50000 banorë. Do jetë e paisur me shkolla spitale dhe qendra të tjera shërbimesh. Në tarracë do të ketë aeroportin.