Universi si asnjëherë më parë!

Një fotograf amerikan ka kapur një set radikal fotografish panoramike në 360 grade. I krijuar duke përdorur një kamera me teknologji të lartë, ky set tregon fotot përrallore të  yjeve në qiellin e errët. Fotografi Vincent Brady tha se ai doli me idenë për të  krijuar foto panoramike  gjatë ditës. Duke eksperimentuar më truket e ndryshme të fotografisë dhe teknikat e reja, ai kapi dhe  foto të mahnitshme të yjeve gjatë natës .

Burimi: http://www.dailymail.co.uk/