Google shton mjetin e njohjes së zërit në Google Search.

 

1

Ju duhet që të gjeni me shpejtësi numrin tuaj të fluturimit  apo si të drejtoheni në aeroport? Tani ju duhet thjesht të pyesni Google. Në vend që të zgjidhni problemet tuaja me anë të makinës ju tani fare thjeshtë mund të ngrini zërin dhe të pyesni Google .P.sh Sa është numri im i fluturimit ose diIka tjetër. Google tani po vendos mjetin e  njohjes së zërit pë Google Search. Ne i jemi ofruar këtij shërbimi si p.sjh rezervimeve të ndryshme , datave , për më shumë se një vit në Google Now-thotë Roy Livne , një menaxher produkti në Google. Ne i jemi përshtatur shumë mirë këtyre kërkesave dhe tani ju do ta keni atë në Google Search dhe mund ta përdorni në çdo kohë. Sipas Livne nëse informacioni që jeni duke kërkuar është në Gmail , Google Calendar ose Google+ atëherë ju do të arrini të pyesni Google dhe të merrni atë çka ju nevojitet. Mjeti i njohjes së zërit do të fillojë të lëjkundet për ditët e ardhshme për të gjithë përdoruesit anglisht-folës  që e përdorin atë në Smartphone apo tablet. Mjeti i njohjes së zërit  do të vendoset në shumicën e aplikacioneve të Google ,duke përfshirë Chrome  për telefont dhe Desktop  si dhe në aplikacionet e Google në të dyja platformt  Android dhe iOS. Livne njoftoi se ky aplikacion do ti ndihmojë përdoruesit për fluturimet , hotelet , rezervimet në restorante oraoret e përditshme etj. Ky shërbim i cili është i disponueshëm pasi ju të hyni në Google , ju lejon që ta ndezni ose ta fikni atë.

“Kur  ju nuk dëshironi që ta shihni atë ju  duhet vetëm të klikoni në ikonën e globit tek rezultatet e kërkimit në krye të faqes  për ta fikur atë për atë seancë kërkimi-tha Livne  Për ta fikur atë përgjithmonë vizitoni seksionin në rezultatet e kërkimit  “Private results” Shpresojmë që kjo do tjua bëjë jetën më të lehtë!”

Burimi:http://www.pcworld.com