Kopshti vertikal më i madh i Londrës!

1 2 3 4

Ky “mur i gjallë” 65 këmbë , është ndërtuar në Londër për të parandaluar përmbytjet  e mëdha që ndodhin në Britani. Ky mur përmban më shumë se 10000 bimë  dhe ndodhet afër stacionit Victoria  dhe shërben për të mbledhur ujin e shiut që bie dhe kjo gjë bën që të mos ketë përmbytje. Kjo do të jetë diçka madhështore  dhe do të tërheqë shumë turistë nga e gjithë bota.Përveç kësaj do të ndalojë edhe përmbytjet! Kopshti përmban  shumë bimë të llojeve të ndryshme , luleshtrydhe , bimë të pranverës , dimrit etj dhe ky kopsht është i aftë të mbajë 10000 litër ujë.

Burimi:http://www.dailymail.co.uk