Pica me fytyrë njerëzish!

 

Skocezi i lindur në Itali Domenico Crolla, ka hapur një restorant italian në Gllasgou të Skocisë, ku shfaq talentin e tij dhe bën pica me fytyra njerëzish të famshëm si p.sh Papa Françesku, Barak Obama, Merlin Monro, Rihana, Robi Uilliam etj.

Përbërësit e picës janë të thjeshta: salcë domateje për hijet dhe djathë për dritën.

Burimi:http://www.torontosun.com