Transformimi i njeriut në papagall!

1 2

Duket si një pikturë e thjeshtë  e një papagalli në majë të pemës, por nëse e shohim më me kujdes na shfaqet diçka krejt ndryshe.Në fakt bëhet fjalë për një vajzë, trupi i së cilës është pikturuar në mënyrë gjeniale nga Johannes Stoetter.  Artisti italian është frymëzuar gjithnjë nga bota e natyrës.Ai ka shpenzuar një muaj kohë duke planifikuar vizatimin dhe 4 orë për të pikturuar modelen. Më pas, një orë tjetër e ka marrë pozicionimi i saj për foton në mënyrë që të dukej si një papagall i vërtetë.

Burimi:http://metro.co.uk/