Facebook blen aplikacionin për fitness

1

Facebook ka shtuar në aplikacionet e tij , atë të fitness, me qëllim rritjen e të ardhurave.

Grupi me bazë në Helsinki, ProtoGeo krijoi aplikacionet për lëvizjet “Movess app”, që përdoren në funksion me sensorët e një telefoni smart për të mbikëqyrur aktivitetin fizik dhe për të matur kaloritë e djegura.  Blerja e këtij aplikacioni të ri , mundëson depërtimin e rrjetit social në tregun e teknologjisë e shëndetësore.Blerje të tjera të bëra së fundmi nga grupi i Mark Zuckerberg përfshijnë kompaninë e mesazheve WhatsApp dhe prodhuesin e kasketës virtuale Oculus. 

Burimi:http://www.bbc.com/