Galaxy S5 vjen në treg!

1

Sot është një ditë e madhe për Samsung .Galaxy S5, tani është në dispozicion në mbarë botën. Smartfoni i kompanisë koreane është lëshuar në 125 tregje, duke përfshirë Shtetet e Bashkuara, Evropën dhe një pjesë të Azisë. Galaxy S5 është një përmirësim i moderuar i Galaxy S4, me një aparat fotografik më të mirë, procesor të shpejtë, ekran pak më të madh  gjithashtu i papërshkueshëm nga uji.

Burimi:http://www.dailymail.co.uk/