Kështjellat më të vogla prej rëre!

Ato nuk janë kështjellat e zakonshme të rërës , por secila është e vendosur në një kokërr rëre. Krijuesit   Vik Muniz dhe  Marcelo Coelh shpenuzan 4 vite duke kërkuar teknologjinë që të krijonte këto foto të mrekullueshme. Fotot e këtyre kështjellave u krijuan nga  Focused Ion Beam (FIB), një pajisje e përdorur zakonisht në fiksimin e qarqeve  të integruara në mikroprocesorë.

Burimi:http://www.dailymail.co.uk/