Printimi 3D I makinës breshkë!

1 2 3

Printimi 3D është një ndër teknologjitë më të suksesshme  të ditëve të sotme , dhe ka printuar pajisje nga më të ndryshmet. Një kompani gjermane e makinave  do të krijojë një makinë  me anë të kësaj teknologjie. Struktura e brendshme e makinës imiton skeletin e një breshke, dhe është dizenjuar  në mënyrë që  të sigurojë mbrojtje të pabesueshme , ashtu si guaska e breshkës.

Pjesa e brendshme  është menduar të ndërtohet duke përdorur shtypjen 3D dhe një përzierje të  fibrave të karbonit dhe të  plastikës.

Kompania thotë se koncepti i saj është ‘projektuar për të demonstruar potencialin revolucionar të prodhimit shtesë. ” Ajo pritet të dalë në treg pas 10 vitesh, por pjesët e saj mund të prodhohen që sot.

Burimi: http://www.dailymail.co.uk/