Ndryshimi i orës!

Më shumë se 7000 qytete në të gjithë globin  janë zhytur në errësirë , për të shënuar Orën e Tokës , një ngjarje e përvjetshme e koordinuar nga World Wide Fund për Natyrën (WWF) për të rritur ndërgjegjësimin e ndryshimit të klimës dhe shkaqe të tjera mjedisore. Njerëzve iu thanë që të fiknin të gjitha dritat nga ora 20:30. Qendrat e botës si Shangai , Sidnei  ishin qytetet e para që e bënë këtë lëvizje, e pas tyre  Britania , Franca dhe pjesa tjetër e Evropës Perëndimore .Morën pjesë gjithashtu edhe monumentet e mëdha si Big Ben,Parlamenti , Buckingham Palace, Tower Bridge,  The London Eye, Edinburgh Castle, Brighton Pier, Katedralja Durham dhe Windsor Castle.

Burimi:http://www.dailymail.co.uk/