Postimet e Fundit
Në vend që të dizenjojnë makina të tjera ,ato do të prodhojnë markën e tyre.Kompania e Google, ka nisur të […]

Makina e Google.

Në vend që të dizenjojnë makina të tjera ,ato do të prodhojnë markën e tyre.Kompania e Google, ka nisur të […]

Disa studentë nga Universiteti Bradford kanë dizenjuar një fletore që mund të ripërdoret herë pas here.

Fletorja që nuk mbaron asnjëherë!

Disa studentë nga Universiteti Bradford kanë dizenjuar një fletore që mund të ripërdoret herë pas here.

Google ka lançuar përditësime të aplikacionit Gmail , për Android. Tani Gmail ka karakteristika të reja dhe përveç kësaj aftësinë […]

Ndryshimi i app Gmail , për Android.

Google ka lançuar përditësime të aplikacionit Gmail , për Android. Tani Gmail ka karakteristika të reja dhe përveç kësaj aftësinë […]

Kursi
Ne jemi mësuar të përdorim të mirat e qytetërimit-automobilin, telefonin. Televizorin si dhe teknika të tjera që e bëjnë jetën […]

HISTORIA E NUMRAVE.

Ne jemi mësuar të përdorim të mirat e qytetërimit-automobilin, telefonin. Televizorin si dhe teknika të tjera që e bëjnë jetën […]

  Arti i numërimit është përsosur krahas zhvillimit të njerëzimit. Në atë kohë kur njeriu vetëm mblidhte fruta në pyll […]

SI NUMËROJMË?

  Arti i numërimit është përsosur krahas zhvillimit të njerëzimit. Në atë kohë kur njeriu vetëm mblidhte fruta në pyll […]

Elementi më i rëndë  gjendet një hap larg për tu futur në sistemin periodik të elementëve kimikë. Kjo falë ekipit ndërkombëtar […]

Zbulohet elementi i 117 i SI.

Elementi më i rëndë  gjendet një hap larg për tu futur në sistemin periodik të elementëve kimikë. Kjo falë ekipit ndërkombëtar […]

Te fundit
NASA ka shfaqur një panoramë, që tregon kozmosin shumëngjyrësh. Imazhi e mahnitshme janë kapur nga teleskopi Hubble , dhe për […]

Kush e dinte se hapësira ishte kaq shumëngjyrëshe?

NASA ka shfaqur një panoramë, që tregon kozmosin shumëngjyrësh. Imazhi e mahnitshme janë kapur nga teleskopi Hubble , dhe për […]

Duke perdorur nje foto te vjeter jam munduar te rregulloj nje polifoto te matures 1989. 

Matura 1989

Duke perdorur nje foto te vjeter jam munduar te rregulloj nje polifoto te matures 1989. 

Një artist ka krijuar këtë eksperiment me fruta, duke i ndriçuar ato, dhe ka kapur këto foto të mrekullueshme. Ai […]

Frutat e ndriçuara!

Një artist ka krijuar këtë eksperiment me fruta, duke i ndriçuar ato, dhe ka kapur këto foto të mrekullueshme. Ai […]

KËTU keni kalendarin e kampionatit Botëror Brazil 2014.

Kalendari i Kampionatit Botëror Brazil 2014.

KËTU keni kalendarin e kampionatit Botëror Brazil 2014.

Në 1971 Alan Shepard luajti golf në Hënë. Në 2007 Clay Andreson  luajti futboll amerikan në Stacionin Ndërkombëtar të Hapësirës.

Një top në Hapësirë!

Në 1971 Alan Shepard luajti golf në Hënë. Në 2007 Clay Andreson  luajti futboll amerikan në Stacionin Ndërkombëtar të Hapësirës.

Si do të marrë fund  Universi- nga një shpërthim  apo nga një përmbytje?Host Joe Hanson  merr një udhetim nga e ardhmja […]

E ardhmja e Universit!

Si do të marrë fund  Universi- nga një shpërthim  apo nga një përmbytje?Host Joe Hanson  merr një udhetim nga e ardhmja […]