Archive for September, 2013

0

Toka në Alarm, temperatura është gjithmonë në rritje dhe niveli i detit gjithnjë dhe më i lartë.

tokaËshtë vërtet një alarm Real raportet e para të  IPCC OKB-së mbi ndryshimet klimatike që do të përfshijnë Tokën në vitet e ardhshme.

Read the rest of this entry »

0

Printerat tre dimensionalë

3d printerImagjino të kesh një ide, ta vizatosh në letër,

Read the rest of this entry »

0

Mishi i printerit 3D mund të jetë e ardhmja e ushqimit!

1

Një nga punët më emocionuese të printerit 3D ditët e fundit, është prodhimi i indeve njerëzore.

Read the rest of this entry »

0

“Mogli” Siberian.

1

Shumë njerëz e dinë historinë e  The Jungle Book nga  Rudyard Kipling , por disa mund ta mendojnë si një përrallë e cila mund të bëhet realitet.

Read the rest of this entry »

0

Twitter, Disa udhëzime si funksionon

 12

Twitter është një     rrjet social online dhe një shërbim mikroblog , i cili u lejon përdoruesve të dërgojnë dhe lexojnë “tweets” , mesazhe të shkurtra deri në 140 karaktere.

Read the rest of this entry »

0

Video lojëra për një funksionim më të mire të trurit!!

1

Një lajm i ri i CBS që mund të ndryshojë jetën tuaj …  nëpërmjet video games.

Read the rest of this entry »

0

Anija më e madhe në botë me fuqi diellore

1211109 87 65 41 

Read the rest of this entry »

0

A filloi jeta në Mars?

3 2 1

Read the rest of this entry »