INTERNET Archive

0

Ndryshimi i app Gmail , për Android.

gmail_1405204

Google ka lançuar përditësime të aplikacionit Gmail , për Android. Tani Gmail ka karakteristika të reja dhe përveç kësaj aftësinë për të ruajtur material ne Google drive. Read the rest of this entry »

0

A po e diskriminon Google Shqipërinë? – Përgjigja

googleUdhëheqësi i “webspam” team i kompanisë Google, Matt Cutts, ndër pyetjet e shumta që ia kanë drejtuar (që bëhen kryesisht nga vizitorët në lidhje me Google), ka zgjedhur atë të Dardan Haskut – një pyetje që kishte të bënte me “injorimin” që po i bën Google Shqipërisë. Read the rest of this entry »

0

Si të fshish një llogari në Gmail?

Për të fshirë llogarinë tuaj në Gmail ju duhet të veproni kështu :

Hapni faqen e Gmail. Read the rest of this entry »

0

Video lojëra për një funksionim më të mire të trurit!!

1

Një lajm i ri i CBS që mund të ndryshojë jetën tuaj …  nëpërmjet video games.

Read the rest of this entry »

0

Çfarë ofron Google Glass

sunglassesGjiganti i internetit Google është duke provuar pajisjen e tij më të re, Google Glass, të cilën kompania e përshkruan si një kompjuter që vishet dhe që mund të revolucionarizojë mënyrën se si ne ndërveprojmë me njëri-tjetrin dhe me botën. Materiali në vazhdim na tregon se çfarë është kjo pajisje dhe se çfarë është në gjendje të bëjë.

Read the rest of this entry »

0

Merrni fjalëkalimet tuaja me vete kudo që të shkoni!

Menaxherët e fjalëkalimeve  ju ndihmojnë

Read the rest of this entry »

0

Si të kesh një pamje të plotë të dritares Compose në Gmail?

gmail-fullJavën e kaluar folëm për një aplikacion të ri të Gmail, Tabs , sot do të flasim për  një tjetër i cili po përdoret shumë : një dritare e plotë e një mesazhi të ri.

Read the rest of this entry »

0

Interneti, ja sesi shumë shpejt do bëhet njësh me botën reale

lente“Centre of Microsystems” në Belgjikë ka projektuar lente që do të kenë funksione të njëjtë me “smartphone”-ët.

Read the rest of this entry »

0

Google fton njerëz në programin Glass Explorer

google-glassGoogle Glass është një nga ato projektet që edhe deri para disa vitesh, nuk besohej se do të ishte i mundur.

Me anë të një postimi në Google +, motori i kërkimit tregon se do më shumë aplikantë të përfshihen në këtë projekt.

Read the rest of this entry »

0

LaMP, mësoni një gjuhë të huaj me anë të filmave dhe titrave në YouTube

LaMP (Lingual Media Player) është një program i thjeshtë për të mësuar një gjuhë të re duke shikuar video, njëra nga rrugët më efikase për ta mësuar një gjuhë të huaj.

LaMPProgrami paraqet titrat e gjuhës së huaj për ndonjë film të cilin e vendosni në lëshuesin mediatik ose videot që i zgjidhni nga YouTube.

Për ta përdorur LaMP, klikoni në folderin Video File për të hapur një video, pastaj shtoni skedarin me titra të cilat dëshironi t’i shihni (mund të gjendet në nënfolderin e folderit për gjuhët e videos). Ju mund të paraqitni dy palë titra në të njëjtën kohë: Për shembull, gjuha të cilën jeni duke e mësuar dhe gjuha juaj amtare. LaMP mbështet shumë gjuhë, nga arabishtja, e deri te gjuha vietnameze.

Read the rest of this entry »

0

15 aplikacione fantastike për Google Chrome

ScreenNë qoftë se mendoni se nuk mund të përfundoni punët tuaja produktive në një shfletues ose në një sistem të bazuar në një shfletues ueb atëherë me siguri nuk jeni në dijeni të aplikacioneve më të fundit të Chrome.

Read the rest of this entry »

0

Kjo është faqja e parë e internetit

WWWKjo është faqja e parë e internetit: http://info.cern.ch/hypertext/WWW/TheProject.html

Një grup shkencëtarësh të Organizatës Europiane të Kërkimeve Bërthamore (CERN), njoftoi nisjen e një projekti për rindërtimin e faqes së parë të internetit me synim “për të nderuar idealet mbi të cilat u ndërtua” kjo shpikje, e konsideruar ndër më të mëdhatë e shekullit të kaluar. Objektivi i shkencëtarëve të CERN është ruajtja e hardware dhe software-ve origjinale që sollën lindjen e faqes së parë të internetit e cila u ndërtua nga profesori britanik, Sir Tim Berners-Lee.

Read the rest of this entry »

0

Google ju krijon mundësinë të bëni një testament dixhital

googleZgjidhni paraprakisht se çfarë të bëni me profilet  në rrjetin social dhe të dhënat pas vdekjes.Del përsëri në pah çështja e “testamentit dixhital’ me opsionin e ri të nisur nga Google, Inactive Account Manager.

Read the rest of this entry »

0

Softueri Free Opener. Hapni dokumente pothuajse të çdo formati me të.

hap dokum

Në rast se do t’ju drejtohej pyetja se çfarë përdorni për hapjen e dokumenteve me siguri do të përgjigjeshit “varet nga lloji i dokumentit”.

Read the rest of this entry »