TUTORIAL Archive

0

Për ata që kanë humbur fletën e konfirmimit të llotarisë amerikane (kodin)

Për ata që kanë humbur fletën e konfirmimit të llotarisë amerikane. Mund ta riktheni atë. Shikoni instruksionet e mëposhtme.Hyni tek faqja https://www.dvlottery.state.gov Read the rest of this entry »

0

Google Chrome, aplikacione të ndryshme. Mjafton të keni një adresë gmail.

apstoreGoogle Chrome ofron mundësinë për shumë aplikacione.

Read the rest of this entry »

0

Instalo WordPress-in në kompiuterin personal duke përdorur WampServer

WampServer të lejon të përdorësh kompiuterin tënd si server lokal. Të lejon të konfigurosh Apache, MySQL dhe PHP në serverin lokal. WampServer është pa pagesë dhe të ndihmon të familjarizohesh me një server, për ta menaxhuar atë. Kështu mund të ndertosh një faqe interneti duke e shfaqur në kompiuterin personal, pastaj mund ta importosh tek faqja që ke në internet.

Read the rest of this entry »

0

Instaloni sistemin operativ ANDROID në Kompiuterin Tuaj

android5Ndiqni Këto Etapa për të instaluar Androidin në një PC

Read the rest of this entry »

0

Si të hiqni Username në Skype?

2 3

Ka raste kur nuk duam të mbajmë Username të përdorur në Skype. Por si mund ta fshijmë atë? Kjo është fare e lehtë.

  1. Mjafton që të shkoni tek ‘’Run’’ pasi të klikoni mbi butonin ‘’Start’’.
  2.  Pasi të keni klikuar ‘’Run’’ shkruani %appdata%/skype
  3. Do ju hapet një  dosje me emrin Skype  dhe brenda saj do të jenë Usernamet e përdoruara nga ju .
  4. Shkoni tek Username që dëshironi të fshini dhe klikoni ‘’Delete”
  5. Mbyllni Skypen.
  6. Hapeni përsëri dhe tani ai Username nuk do të ekzistojë më!

 

0

Optimizo punën e PC tuaj.

Duke fshire te gjitha skedaret qe jane ne  C:\DOCUME~1\…….\LOCALS~1\Temp kompiuteri juaj do te punoje me mire. Njekohesisht eshte mire qe te beni defragmentin e C. Ne fund ristartoje PC. Shiko fotot me poshte.

Read the rest of this entry »

0

Instalimi i XP dhe Linux ne te njejtin PC

Ketu keni nje tutorial te shkurter se si mund te instaloni dy sisteme operative ne kompiuterin tuaj. XP + UBUNTU. Njelloj veprohet edhe per ndonje version tjeter linux-i. Read the rest of this entry »

0

Ndertoni grafiket e funksioneve me google chrome

Nje menyre per ndertimin e grafikeve te funksioneve me chrome. Chrome te jep edhe mundesi te tjera ne shume fusha, jo vetem per grafiket por edhe  gjera te tjera. Read the rest of this entry »