Postimet e Fundit
Në vend që të dizenjojnë makina të tjera ,ato do të prodhojnë markën e tyre.Kompania e Google, ka nisur të […]

Makina e Google.

Në vend që të dizenjojnë makina të tjera ,ato do të prodhojnë markën e tyre.Kompania e Google, ka nisur të […]

Disa studentë nga Universiteti Bradford kanë dizenjuar një fletore që mund të ripërdoret herë pas here.

Fletorja që nuk mbaron asnjëherë!

Disa studentë nga Universiteti Bradford kanë dizenjuar një fletore që mund të ripërdoret herë pas here.

Google ka lançuar përditësime të aplikacionit Gmail , për Android. Tani Gmail ka karakteristika të reja dhe përveç kësaj aftësinë […]

Ndryshimi i app Gmail , për Android.

Google ka lançuar përditësime të aplikacionit Gmail , për Android. Tani Gmail ka karakteristika të reja dhe përveç kësaj aftësinë […]

Kursi
Ne jemi mësuar të përdorim të mirat e qytetërimit-automobilin, telefonin. Televizorin si dhe teknika të tjera që e bëjnë jetën […]

HISTORIA E NUMRAVE.

Ne jemi mësuar të përdorim të mirat e qytetërimit-automobilin, telefonin. Televizorin si dhe teknika të tjera që e bëjnë jetën […]

Arti i numërimit është përsosur krahas zhvillimit të njerëzimit. Në atë kohë kur njeriu vetëm mblidhte fruta në pyll dhe […]

SI NUMËROJMË?

Arti i numërimit është përsosur krahas zhvillimit të njerëzimit. Në atë kohë kur njeriu vetëm mblidhte fruta në pyll dhe […]

Elementi më i rëndë  gjendet një hap larg për tu futur në sistemin periodik të elementëve kimikë.

Zbulohet elementi i 117 i SI.

Elementi më i rëndë  gjendet një hap larg për tu futur në sistemin periodik të elementëve kimikë.

Te fundit
  March 7 2015. Happy Teacher’s day! For my dear colleagues!

March 7 2015

  March 7 2015. Happy Teacher’s day! For my dear colleagues!

1. Evaluate each of the following expressions using the propeties of logs (and no calculator)

Properties of Logs

1. Evaluate each of the following expressions using the propeties of logs (and no calculator)

Try to understand the exercise by pictures.Write the inequality as a system. 

Për ERLËN

Try to understand the exercise by pictures.Write the inequality as a system. 

NASA ka shfaqur një panoramë, që tregon kozmosin shumëngjyrësh. Imazhi e mahnitshme janë kapur nga teleskopi Hubble , dhe për […]

Kush e dinte se hapësira ishte kaq shumëngjyrëshe?

NASA ka shfaqur një panoramë, që tregon kozmosin shumëngjyrësh. Imazhi e mahnitshme janë kapur nga teleskopi Hubble , dhe për […]

Duke perdorur nje foto te vjeter jam munduar te rregulloj nje polifoto te matures 1989. Kuptohet se origjinalen pa vule nuk e […]

Matura 1989

Duke perdorur nje foto te vjeter jam munduar te rregulloj nje polifoto te matures 1989. Kuptohet se origjinalen pa vule nuk e […]

How many numbers has ?

How many numbers has 2 to the 100th?

How many numbers has ?