Archive for June, 2013

0

15 aplikacione fantastike uebi për Google Chrome

Në qoftë se mendoni se nuk mund të përfundoni punët tuaja produktive në një shfletues ose në një sistem të bazuar në një shfletues ueb atëherë me siguri nuk jeni në dijeni të aplikacioneve më të fundit të Chrome.

Read the rest of this entry »

0

Kingsoft Office mund të jetë alternativa më e mirë e Microsoft Office

Kingsoft Office mund të konsiderohet si një prej kloneve më të mira pa pagesë të Mirosoft Office. Aktualisht Kingsoft ka lëshuar paketën Office Free 2013 për sistemin Windows e cila përmban tre module: Writer, Spreadsheets dhe Presentations që korospondojnë me Word, Exel dhe PowerPoint.

Arsyet që e bëjne këtë paketë të qendrojë në krye të listës së alternativave të Microsoft Office janë:

Read the rest of this entry »

0

12 teste te matures

12 teste te rena ne provimin e matures gjate viteve 2009-2012 te degeve te ndryshme. Testet ne PDF. Jane te profilit shoqeror, gjuhet e huaja, pedagogjike etj.

SHKARKOJE KETU

0

10 Teste per maturantet 2013

maturaKetu mund te shkarkoni 10 teste  te  ngjashme me testet e matures shteterore. Testet permbajne hapsiren e nevojshme per ushtrimet me zgjidhje. Kuptohet pjesa e pare ka 13 ushtrime me alternativa. Ne krye te sejciliteshte tabela e pikeve dhe vleresimi (i cili nuk eshte i njejte me ate qe mund te beje komisioni ). E GJITHA KJO NE NDIHME TE MATURANTEVE TE MATURES 2013.

KETU MUND TA SHKARKONI.

Nese nuk hapet ne kompiuterin tuaj atehere keni nevoje te instaloni Adobe Reader