Archive for January, 2014

0

Test për përsëritje pas pushimeve të vitit të ri. Kujtoni konceptet kryesore. Kl X-të

Read the rest of this entry »

0

Foto të mahnitshme të një shpelle!

Këto foto të mahnitshme nëntokësore janë kapur nga  një shpellë në  jug te Uellsit!

Read the rest of this entry »

0

Ngjashmëria e trekëndëshave. Detyrë Kontrolli

Detyra e kontrollit për nxënësit e klasave ta X-ta.

Read the rest of this entry »

0

Tabletët e Acer!

iconiaa1dec2013_14010321_320x245

Acer ka njoftuar prodhimin e tabletëve të lirë me Android: Iconia B1-720 130 dollarë dhe Iconia A1-830     180 dollarë, dhe që të dy pritet të debutojnë gjatë javës së ardhshme në CES 2014. 

 

Read the rest of this entry »

0

Harbin,qyteti i ngrirë!

I vendosur në verilindje të Kinës  Harbin, kryeqyteti i Provincës së Heilongjiang,

Read the rest of this entry »

0

Izolimi me AudioOrb!

Shpenzimi i kohës brenda një sfere , jo për të gjithë është një ide e mirë, por për ata të cilët duan të largohen nga streset e jetës së përditshme,

Read the rest of this entry »

0

Thënie për matematikën!

 

optical-illusion2Matematika është një motivuese  e shkëlqyeshme  për të gjithë njerëzit.. sepse karriera e saj fillon me zero,  por nuk mbaron asnjëherë.

Read the rest of this entry »

0

Kamera ajrore!

Tani ju mund të keni një foto të përsosur ajrore , pa hipur në ndonjë avion

Read the rest of this entry »