0

Gjimnazi Havzi Nela.Matura 2001

Per cdo klase kujdestare qe kam patur gjate viteve te punes ne gjimnazin Havzi Nela ne kohen e plotesimit te diplomave kam skanuar fotot per te vetmen arsye pre te rregulluar nje polifoto. Ndermjet shume dokumentave dhe fotove sot i gjeta dhe vendosa ti publikoj per te gjithe ato nxenes qe mund te kene deshire te kene

Read the rest of this entry »