WORDPRESS Archive

0

Versioni i ri WordPress 3.9!

 

WordPress.org ka lançuar versionin 3.9, i cili përfshin disa ndryshime dhe përmirësime në mjetin e menaxhimeve të blogjeve.

Read the rest of this entry »

0

10 arsye për të përdorur WordPress

imagMë poshtë po renditim 10 arsye pse duhet të përdorim wordpress.

Read the rest of this entry »

0

WordPress SEO Plugin

Fitoni më shumë vizitorë në faqen tuaj të WordPress!

WordPress SEO është plugin-i më i kompletuar i WordPress Seo  që ekziston sot për përdoruesit e wordpress. Ai përmban  çdo gjë  nga një vrojtim dhe përmban analizën e faqes që ju ndihmon ju  të zgjidhni përmbajtjen e faqes tuaj , titujt e imazheve, përshkrimet Meta  dhe më shumë për hartat e faqeve XML. Ka një listë të plotë për tiparet e plugin më poshtë. Nëse doni ju mund të lexoni edhe më shumë për plugin premium.

Read the rest of this entry »

0

Optimizoje faqen WordPress me 4 hapa

  1. Instalo vetëm pluginsat kryesorë

Eshtë e rëndësishme të instalojmë vetëm pluginsat për të cilët vërtetë kemi nevojë, mënyrë që të mos mbingarkojmë bazën e të dhënave, dhe pastaj të ngadalësojë faqen tonë wordpress.

Read the rest of this entry »

0

Shumë sulme në platformën WordPress, si të mbroheni

Nëse keni ndonjë faqe në platformën WordPress duhet që të bëni ndryshime në mënyrë që të mbeteni të sigurt dhe të paprekur ndaj sulmeve që kanë filluar në mbarë botën.

Read the rest of this entry »