RRJETET SOCIALE Archive

0

Ndryshimi i app Gmail , për Android.

Google ka lançuar përditësime të aplikacionit Gmail , për Android. Tani Gmail ka karakteristika të reja dhe përveç kësaj aftësinë për të ruajtur material ne Google drive.

Read the rest of this entry »

0

Twitter në telefonat mobil edhe pa internet

Rrjeti social Twitter është duke e lidhur një marrëveshje me një kompani të njohur nga Singapori, për t’i lejuar përdoruesit që vijnë nga vende ku interneti ende nuk është zhvilluar mirë, që të qasen në shërbimin e saj edhe kur ata janë pa internet.

Read the rest of this entry »

0

Si e shfaq Facebook-u listën tuaj të miqve edhe në qoftë se ajo është private

Facebook-u ju premton që ju jeni personi që mund ta kontrollojnë listën e miqve tuaj, por kjo mund të mos jetë gjithmonë e vërtetë.

Read the rest of this entry »

0

Dëshironi të dini se cilat janë linqet që po bëjnë xhiron e botës në Facebook dhe Twitter!

Dëshironi të dini se cilat janë linqet që po bëjnë xhiron e botës në Facebook dhe Twitter, pra, ato që po shpërndahen më shumë?

Read the rest of this entry »

0

Twitter, Disa udhëzime si funksionon

Twitter është një     rrjet social online dhe një shërbim mikroblog , i cili u lejon përdoruesve të dërgojnë dhe lexojnë “tweets” , mesazhe të shkurtra deri në 140 karaktere.

Read the rest of this entry »

0

Siguria në rrjetet sociale. 5 Këshilla të nevojshme

Bota e rrjeteve sociale është çdo ditë në ndryshim, prandaj shpeshherë mund të bëhet e vështirë të dish të rejat e fundit lidhur me kërcënimet me të cilat përballet siguria jonë. Sot, nuk marrim pjesë vetëm në një apo dy rrjete sociale.

Njerëzit janë prezentë në Facebook, Twitter, Tumblr, Snapchat, Pheed, Vine etj. Këto llogari mund të ndërveprojnë gjithashtu me aplikacione të jashtme, çka ngre gjithmonë çështje mbi sigurinë dhe privatësinë. Më poshtë ju paraqesim pesë këshilla sigurie që duhet të kemi parasysh gjatë prezencës sonë në vitin 2013 në mediat sociale:

Read the rest of this entry »

0

10 fakte “të parëndësishme” për Zuckerberg

Të martën më 14 maj  Mark Zuckerberg mbushi 29 vjeç, shumë pak vite mbi shpinën e një miliarderi dhe mos harroni që ai bashkë-themeloi Facebook, rrjetin social më të madh në botë, kur ishte ende adoleshent. 

Read the rest of this entry »