TELEFON Archive

0

Telefonat e mençur mund të diagnoztifikojnë sëmundjet në kohë reale.

Tani telefonat e mençur, përveq shërbimeve të tjera të shumta, mund të diagnoztifikojnë sëmundjet në kohë.

Read the rest of this entry »

0

Tabletë apo phabletë .

Tregjet e Smartphonëve dhe tabletëve filluan në perëndim dhe tani prodhuesit po kërkojnë që të shtrijnë prodhimin e produktit të tyre  në tregje më të zhvilluara sic janë Brazili , Kina etj , me qëllim rritjen ekonomike.

Read the rest of this entry »

0

Samsung vazhdon të mbështesë Apple.

Samsung u zhvillua si konkurent kryesor i Apple në hapësirën e smartfonëve  Apple ka  përdorur gjithë fuqinë e saj për të mbajtur prapa kompaninë Koreane  dhe në të njëjtën kohë ka përdorur Samsung si furnizues.

Read the rest of this entry »

0

Nexus 7. Gjenerata e dyte shume shpejt ne treg.

Në muajt e fundit po flitet për ardhjen e mundshme të një brezi të dytë për tabletin Nexus 7 , i cili i ka munguar Google I / O që nga maj 2013. Kjo nuk do të thotë, megjithatë, se grupi i Mountain View  braktisi projektin, duke pasur parasysh edhe pritjen e mirë të  produktit nga publiku në verë 2012 në bashkëpunim me ASUS.  Është kthyer me fjalë se do të dalë në treg që në korrik.

Read the rest of this entry »

0

Smartfoni i parë me sistem operativ open source

Smartfoni i parë që do të funksionojë me sistemin operativ open-source është Jolla. Ai do te hidhet ne treg ne fund te ketij viti dhe do te kushtoje 399 euro. Jolla është emri i smartfonit, dhe njëkohësisht  i kompanisë finlandeze që e prodhon.

Read the rest of this entry »

0

Disa mënyra për të përmirësuar jetëgjatësinë e baterisë

Kur na bie bateria deri në fund dhe na fiket telefoni, është njësoj sikur humbasim një pjesë nga vetja jonë, duke u ndjerë të distancuar nga bota.

Read the rest of this entry »