TUTORIAL Archive

0

Për ata që kanë humbur fletën e konfirmimit të llotarisë amerikane (kodin)

Për ata që kanë humbur fletën e konfirmimit të llotarisë amerikane. Mund ta riktheni atë. Shikoni instruksionet e mëposhtme.Hyni tek faqja https://www.dvlottery.state.gov

Read the rest of this entry »

0

Si të anulosh adresën tënde online?

A keni provuar ndonjëherë të fshini adresën tuaj ( Gmail , Yahoo, Pandora)? Së pari ju duhet të gjeni faqen e anulimit, e cila nuk është saktësisht e lehtë, pastaj duhet të plotësoni një formular të postës elektronike (email). Kjo është një praktikë standarte  me një mori të shërbimeve të internetit.

Read the rest of this entry »

0

Me KeepVid mund të shkarkoni videot e YouTube dhe t’i shihni kur jeni offline

Me KeepVid mund të shihni videot në YouTube pavarësisht se mund të jeni të lidhur në Internet ose jo.

Në fillim kontrolloni nëse përmbajtja e videos që do të shkarkoni mbrohet nga ligji i të drejtës së autorit (Copyright).

 

Read the rest of this entry »

0

Instaloni sistemin operativ ANDROID në Kompiuterin Tuaj

Ndiqni Këto Etapa për të instaluar Androidin në një Kompiuter

 

Read the rest of this entry »

0

Si të gjesh një mesazh të humbur në Gmail?

1

Ekzitojnë disa mënyra për të shkatërruar  (fshirë) një mesazh në Gmail:

Read the rest of this entry »

0

Komandat e shkurtëra ose ALT-komandat

Këtu keni komandat që përdoren për simbole dhe shkronja të ndryshme. Duke mbajtur tastën ALT të shtypur dhe duke përdorur kombinimet e numrave formohen shkronja numra ose simbole të veqanta.

0

Si të hiqni Username në Skype?

Ka raste kur nuk duam të mbajmë Username të përdorur në Skype. Por si mund ta fshijmë atë? Kjo është fare e lehtë.

Read the rest of this entry »

0

Disa mënyra për të përmirësuar jetëgjatësinë e baterisë

Kur na bie bateria deri në fund dhe na fiket telefoni, është njësoj sikur humbasim një pjesë nga vetja jonë, duke u ndjerë të distancuar nga bota.

Read the rest of this entry »

0

Optimizo punën e PC tuaj.

Duke fshire te gjitha skedaret qe jane ne  C:\DOCUME~1\…….\LOCALS~1\Temp kompiuteri juaj do te punoje me mire. Njekohesisht eshte mire qe te beni defragmentin e C. Ne fund ristartoje PC. Shiko fotot me poshte.

Read the rest of this entry »

0

Instalimi i XP dhe Linux ne te njejtin PC

Ketu keni nje tutorial te shkurter se si mund te instaloni dy sisteme operative ne kompiuterin tuaj. XP + UBUNTU. Njelloj veprohet edhe per ndonje version tjeter linux-i. Read the rest of this entry »

0

Ndertoni grafiket e funksioneve me google chrome

Nje menyre per ndertimin e grafikeve te funksioneve me chrome. Chrome te jep edhe mundesi te tjera ne shume fusha, jo vetem per grafiket por edhe  gjera te tjera. Read the rest of this entry »