Kulla prej kërpudhe!

Një arkitekt ka vendosur që të ndryshojë një vend në New York , duke ndërtuar  një kulle gjigante të bërë nga kërpudhat.

Kjo kullë do të ndërtohet nga blloqe të përbërë nga misër dhe kërpudha, dhe të dyja do të rriten së bashku si një rrjetë. Muzeu i Artit Modern PS1 do të organizojë strukturën organike , të pa dëmshme për mjedisin . Kjo kullë do të shërbejë edhe si mbulesë , për të bërë hije gjatë koncerteve të verës. E quajtur Hy-Fi  kulla  është dizenjuar nga arkitekti David Benjamin dhe do të ndërtohet këtë qershor.

Burimi:http://www.dailymail.co.uk/