Londra pas një dekade!

Mendohet se dekadën tjetër Londra do të jetë shumë ndryshe me rreth 250 ndryshime dhe me shume qiellgërvishtëse.

Në konceptin e David Edwards turbinat e erës janë ndërtuar në Thames dhe Waterloo Bridge është shndërruar në një kopësht.Edwards ka  zhvilluar konceptet për të promovuar filmin Sci-Fi Machine, lëshuar në kinema javën e ardhshme.

Në një nga imazhet tregohet një tunel transparent , që mund të përdoret si linjë e re për të transportuar objekte në të gjithë kryeqytetin. Në një tjetër imazh , një helikopter i madh ushtarak rri pezull mbi Westminster dhe ndaj Dhomave të Parlamentit. Vizioni Edwards ‘, është  marrë nga komploti i  filmit,dhe  është vendosur në të ardhmen e afërt kur bota do të jetë në thellësitë e një tjetre  “Lufte të  Ftohtë”.

 Burimi:http://www.dailymail.co.uk/