Makina prej kocke!

1 2 3 4

Këto automjete nuk mund të kenë një shpejtësi mbresëlënëse  pasi janë krijuar nga kombinimi i kockave prehistorike.


Skulpturat janë të  bëra  nga rrëshirë, bojë dhe çelik  dhe kanë për qëllim që të shkaktojnë   ndjenjën e  vdekjes 
Artist Indian Jitish Kallat ishte i frymëzuar për të bërë skulptura gjigante të tmerrshme, pasi shikoi  automjete të djegura në trazira të ndryshme. Skulpturat e makinave prej kocke janë të shfaqura në një sallë arti në Singapor dhe prezantohen nga Arndt, Berlin.

Burimi:http://www.dailymail.co.uk/