Parku robotik!

Një park i mahnitshëm që ofron , një park ujor , ekspozita  dhe akuariume me peshq mekanikë do të ndërtohet në Korenë e Jugut , në jug perëndim të Seulit.

 Pozita do të kombiinojë biznesin me kënaqësinë. Në ndërtimine këtij parku do të përdoren robotët R&D të teknologjisë së fundit. Ky park pritet që të hapet në 2016  dhe toka ku do të ndërtohet do të kushtojë 625 mln dollarë, sipas Discovery.

Karakteristikat e Tokes Robot janë treguar në një seri hartash duke përfshirë  tërheqjet e saj kryesore si slita rul , akuariume robotike , hekurudha, kinema dhe dyqane gjigante. Krijuesit e 1,259,890 metër katror thonë se ky do të jetë parku i parë robotik!

Burimi:http://www.dailymail.co.uk/