Aurora Borealis!

Gjatë Janarit dhe Shkurtit një  stuhi gjeomagnetike goditi një pjesë të Britanisë  dhe bëri që banorët të shikonin dukurinë e rrallë e të mrekullueshme të  Aurora Borealis.

Një fotograf nga Skocia , kapi më shumë se 2000 foto të kësaj  ngjarjeje .Aurora u shfaq në shumë ngjyra edhe pse e kuqja dhe e gjelbërta ishin më mbizotërueset.

Burimi:http://www.dailymail.co.uk/