About Author: Uran Korbi

Description
Lindur në Kolosjan të rrethit Kukes në vitin 1971. Gjimnazi 1985-1989 "Bajram Abdiu" Bicaj. Universiteti 1989-1993 UT Fakulteti i Shkencave të Natyrës dega Matematikë. Nga viti 1999 mesues në shkollen e mesme Kukes.

Posts by Uran Korbi

0

30 year anniversary

EVERY LOVE STORY IS BEAUTIFUL, BUT OURS IS MY FAVORITE. CHEERS TO US AND MANY MORE LOVING YEARS.

0

Gjimnazi Havzi Nela.Matura 2001

Per cdo klase kujdestare qe kam patur gjate viteve te punes ne gjimnazin Havzi Nela ne kohen e plotesimit te diplomave kam skanuar fotot per te vetmen arsye pre te rregulluar nje polifoto. Ndermjet shume dokumentave dhe fotove sot i gjeta dhe vendosa ti publikoj per te gjithe ato nxenes qe mund te kene deshire te kene

Read the rest of this entry »

0

March 7 2015

 

March 7 2015. Happy Teacher’s day! For my dear colleagues!

Read the rest of this entry »

0

Properties of Logs

1. Evaluate each of the following expressions using the propeties of logs (and no calculator)

Read the rest of this entry »

0

Për ERLËN

Try to understand the exercise by pictures.Write the inequality as a system.  Read the rest of this entry »

0

Matura 1989

Duke perdorur nje foto te vjeter jam munduar te rregulloj nje polifoto te matures 1989. Kuptohet se origjinalen pa vule nuk e kam nxjerre.

0

Liqeni i Kukësit.

Kukesi foto……

Read the rest of this entry »

0

Kalendari i Kampionatit Botëror Brazil 2014.

KËTU keni kalendarin e kampionatit Botëror Brazil 2014.

 

 

0

Korbi Kolesjan. PEMA

Pema gjinekologjike e fisit Korbi në fshatin Kolesjan të rrethit Kukës. Duke qenë se shumë veta janë larguar nga Kukësi, ajo nuk është e plotësuar. Mirëpres sugjerimet dhe korrigjimet në mënyrë që ajo të jetë sa më e saktë. Mund të më shkruani në urankorbi@gmail.com.

0

Compare two functions.

For the given functions f:y=\frac{2x^{2}+5x+3}{2x+1}  and  g:y=5x . a)Show that in [1;+∞[ , f(x)≤g(x).

Read the rest of this entry »

0

Solve the equation.

Solve the equation
\left ( x+1 \right )^{4}+x^{4}=17

Write  x+1=t Read the rest of this entry »

0

Zgjidhja e trekëndëshit. Ushtrime të zgjidhura PDF

Ushtrime të dhëna në minitest për zgjidhjen e trekëndëshit. Zgjidhjet në PDF mund ti shkarkoni KËTU. 

Variante të ndryshme të gjetjes së elementeve të trekëndëshit kur njihen disa prej tyre.

0

Shfrytëzimi i dallgëve për energji.

Një burim energjie të ripërtëritshme që shpesh nuk merret parasysh është fuqia e dallgëve të oqeanit. Shkencëtarët në Kaliforni thonë se energjia e përdorur nga lëvizja e rregullt e sasive të mëdha të ujit mund të sigurojë energji elektrike të lirë dhe ujë të pijshëm për komunitetet bregdetare.

Read the rest of this entry »

0

Quiz. Trigonometry.

1-In the statements below find which is True and which is False Read the rest of this entry »

0

Zgjidhja e trekëndëshit. Dy shembuj të zgjidhur.

Të zgjidhësh një trekëndësh do të thotë të gjesh elementet e panjohura të tij.

Ushtrim 1

Read the rest of this entry »

0

Trigonometri. Ushtrime të zgjidhura dhe udhëzime.

1.Vërtetoni identitetin: [sin(\pi -\alpha )+cos(\pi -\alpha )]^{2}+tg(\frac{\pi }{2}-\alpha )+cotg(\pi -\alpha )+2sin(\frac{\pi }{2} -\alpha )\cdot sin\alpha =1

Read the rest of this entry »

0

Trigonometri. konceptet kryesore.

trigonometri1Përkufizimet e funksioneve trigonometrike në trekëndëshin kënddrejtë.

Read the rest of this entry »

0

Bashkësia e vlerave të funksionit numerik. Udhëzime. Matematika X avancuar

Funksionet që njihen deri tani nga nxënësit e klasës së X janë funksioni linear, përpjestimor i zhdrejtë dhe trinom i fuqisë dytë. Çdo nxënës duhet të ketë parasysh grafikët e tyre dhe mënyrën e ndërtimit të tyre. 

Read the rest of this entry »

0

Telefonat e mençur mund të diagnoztifikojnë sëmundjet në kohë reale.

Tani telefonat e mençur, përveq shërbimeve të tjera të shumta, mund të diagnoztifikojnë sëmundjet në kohë.

Read the rest of this entry »

0

Ekuacione, inekuacione, sisteme. Model testi. Zgjidhja

Ekuacione, inekuacione, sisteme. Zgjidhja Zgjidhja e testit: KËTU  

Ndjesë për vonesën. Arsyeja e ndërprerjes së RRYMËS.

Nëse nuk mund ta shikoni dokumentin shkarkoni adobe reader