Gjimnazi Havzi Nela.Matura 2001

Per cdo klase kujdestare qe kam patur gjate viteve te punes ne gjimnazin Havzi Nela ne kohen e plotesimit te diplomave kam skanuar fotot per te vetmen arsye pre te rregulluar nje polifoto. Ndermjet shume dokumentave dhe fotove sot i gjeta dhe vendosa ti publikoj per te gjithe ato nxenes qe mund te kene deshire te kene

Matura 1989 polifota

nje kopje. Bashke me keto eshte edhe polifota e matures 1989 (matures time) te cilen e kam edituar duke perdorur nje polifoto te pergatitur nga mesuesi kujdestar Perparim Shllaku.

Gjimnazi “Bajram Abdiu” Bicaj Matura 1989. Emrat e MATURA-2001. UKorbite gjitheve jane te shkruar anash. Kam vendosur edhe nje takim me rastin e 30-vjatorit (nese mund ta realizojme).

Klasa e pare kujdestare qe kam patur ne gjimnazin Havzi Nela Kukes. Matura 2001.

Matura 2006

 

MATURA B 2006. U Korbi

Matura 2006. Eshte klasa qe e kam patur ne kujdestari vetem per nje vit.