Versioni i ri WordPress 3.9!

 

WordPress.org ka lançuar versionin 3.9, i cili përfshin disa ndryshime dhe përmirësime në mjetin e menaxhimeve të blogjeve.

Versionin e ri mund ta shkarkoni nga WordPress.org/Download . 

Beta 3 përfshin më shumë se 200 ndryshime ku futen:

  • Karakteristika të reja si  live widget previews dhe një instalues të ri theme.
  • Përpunimet UI gjatë redaktimit të imazheve dhe punimit  me media në editor.
  • Nëse ju doni të testoni  audio dhe video playlists, lidhjet do të shfaqen në menaxherin media ku ju një herë ju keni ngarkuar audio ose video.
  • Për zhvilluesit e theme , wordpress ka vendosu titullin HTML5.
  • Funksioni i  formatimit që kthen kuotat e drejta  në kuotat smart ka pësuar disa ndryshime për ta shpejtuar në mënyrë drastike atë
  • Editimi i imazheve më lehtësisht se më parë.
  • Marrja e imazheve me “drag and drop”.

Ky software është akoma në zhvillim dhe nuk rekomandohet të instalohet menjëherë.

Burimi:http://wordpress.org/