WordPress SEO Plugin

Fitoni më shumë vizitorë në faqen tuaj të WordPress!

WordPress SEO është plugin-i më i kompletuar i WordPress Seo  që ekziston sot për përdoruesit e wordpress. Ai përmban  çdo gjë  nga një vrojtim dhe përmban analizën e faqes që ju ndihmon ju  të zgjidhni përmbajtjen e faqes tuaj , titujt e imazheve, përshkrimet Meta  dhe më shumë për hartat e faqeve XML. Ka një listë të plotë për tiparet e plugin më poshtë. Nëse doni ju mund të lexoni edhe më shumë për plugin premium.

Moduli Video SEO  për ata që duan të zgjedhin videon e tyre  në rezultatet e kërkimit .

Moduli Local SEO  për faqet që konkurojnë në Google Maps.

Plugin Video Manual SEO që përmban video trajnjuese për redaktorët  video të udhëzimeve për administratorin. Moduli i ri SEO është falas.

Lista e tipareve te WordPres SEO plugin:

  1. Post titles and meta descriptions
  2. Robots Meta configuration
  3. Canonical
  4. Breadcrumbs
  5. Permalink clean up
  6. XML Sitemaps
  7. RSS enhancements
  8. Edit your robots.txt and .htaccess
  9. Clean up head section
  10. API Docs

 

Titujt e postimeve dhe përshkrimet Meta

 

WordPress SEO ju lejon ju që të zgjidhni  templates për titujt dhe përshkrimet Meta për  të gjitha llojet e faqeve , kështu që ju mund të përdorni kutinë Meta të WordPress SEO  për të zgjedhur titujt  e postimeve  dhe përshkrimin Meta , duke përdorur vrojtimin snippet për të parë se si duket faqja ne google .

 

Konfigurimi Robots Meta

Nëse ju doni të mbani një faqe apo një postim jashtë indeksit , ose preferoni ta mbani të pa kërkuar ne google atëherë  Window Seo plugin ju ndihmon për këtë gjë. Nën butonin “Advanced’’ është një buton  meta robots settings block  që ju lejon të zgjidhni një mjedis për faqen tuaj.

Por ju gjithashtu mund të zgjidhni ‘’noindex’’ për një kategori të caktuar .

Kaninik (Canonical)

Kur google përfshiu elementin Canonical Link  për të dalluar faqet origjinale nga faqet derivative  që kishte të njëjtën përmbajteje me tënden  ato thanë që duhej të zhvillonin  WordPress plugin për të. Më vone canonical link elements u shtuan. Ata punojnë mirë, por  ata punojnë vetëm për  faqet, jo për kategoritë  dhe tags,dhe  jo për faqen kryesore.

Breadcrumbs

Kodi  Yoast Breadcrumbs ka nxjerrë shumë tema të reja per gjatë këtyre viteve . Duke përdorur  të njëjtin kod  Plugin WordPress SEO tani jep një mënyrë më të mirë kontorolli mbi këto Breadcrumbs.

Përcaktoni  për çdo lloj posti taxonomy-në   për ta shfaqur.

Përcaktoni për çdo lloj postimi , faqe , se çfarë titulli do të përdorni për të përcaktuar atë enititet  të bradcrumbs.

Permalink clean up

A nuk ju urreni  kur dikush i shton në fund një link ? Apo linqet  e  pazakona në fund të URL? Tani  keni një zgjidhje! Vetëm duke kontrolluar një kuti do të përcjellim të gjitha këto  larg, dhe sigurohuni që përmbajtja juaj është gjetur gjithmonë nën URL ju dëshironi. Kur përdoret një motor Custom Google search, duke kontrolluar një tjetër kuti do të parandalohet  prishja  e  këtij funksioni.

XML Sitemaps (Hartat e faqeve XML)]

XML Sitemaps janë një pjesë thelbësore e SEO në ditët e sotme , dhe kështu nuk mund të përjashtohet nga një plugin i plotë WordPress SEO. Ndërsa ka të tjerë WordPress XML Sitemap  ata nuk flasin me SEO plugin tuaj. Që do të thotë se në qoftë se ju noindex (nuk e tregoni) një faqe, duke parandaluar atë për ta  treguar  Google, ajo mund të jetë ende në sitemap ( harta e faqeve tuaja) tuaj. Ky plugin bën Sitemaps XML tuaja të duken mirë duke përdorur një stylesheet XSLT mbi ta, kështu që njerëzit mund të lexojnë ato më  shumë.

RSS enhancements (Përmirësimi RSS)

RSS footer plugin ju lejon ju që të shtoni një pjesë të përmbajtjes në fund ose në fillim të postimit  në RSS feed. WordPress SEO plugin shkon një hap më tej  dhe ju lejon qe ti shtoni në përmbajteje të dyja .

 Edit your robots.txt and .htaccess( Redaktoni robotët tuaj txt dhe  htaccess.)

Redaktimi robots.txt dhe  htaccess i dosjeve tuaja  kurrë nuk ka qenë kaq i lehtë.Ju mund të modifikoni  ato direkt nga menuja Files të plugin WordPress SEO, kështu që ju mund të kontrolloni me lehtësi dhe ti përditësioni  të gjitha mirë  dhe pastër.

Clean up head section

Me njoftime të fundit, WordPress ka shtuar gjithnjë e më shumë seksionin <head> në instalimet e WordPress. Për fat të mirë ajo ka gjithashtu metoda për të hequr ato.

API Docs

Docs API SEO plugin për WordPress janë në dispozicion këtu.

Download

Burimi:http://yoast.com