Acidi i Milingonave!

Ato janë të njohura nga puna e tyre në grupe dhe duken mjaft të qeta, por duket se kjo gje nuk është e vërtetë.1 2 3

 Milingonat janë të afta të lëshojnë një lloj acidi i cili është mjaft i dëmshëm , për kafshët të cilat përbëjnë rrezik për to. Ato punojnë të gjitha së bashku , duke nxjerrë këtë lloj acidi , sapo ndjejnë një kërcënim nga sipër, psh një zog të uritur. Ky acid quhet acid formik dhe nuk është i dëmshëm për njërëzit dhe ka të njëjtën erë si të uthullës. Sjellja e tyre agresive u kap nga Paul Quagliana, , një fotogarf i botës së gjallë.

Burimi:http://www.dailymail.co.uk/