Disa vende të braktisura të çuditshme

Disa vende të së kaluarës edhe pse të braktisura cilësohen si te cuditëshme dhe vizitohen nga mijëra e mijëra njerëz. Nga Namibia,në Australi, në Kinë e kudo ku janë vepra të ndryshme duke nisur nga qytetet të tëra e deri tek teatrot që janë braktisur prej kohësh.

12 01 02 03 07 06 05 04 08 09 10

1-Teatri Lawndale, Chicago

2-Fshati Craco, Basilicata

3-Mbetje të një avioni McMurdo Sound, Antarktidë

4-Relike në Homebush, Australi

5-Selia e partisë komuniste, Bullgari

6-Mulli, Sorrentos

7-Qytet i braktisur i Keelung, Taivan

8-Kolmanskon në shkretëtirë, Namibi

9-Gjiri Chesapeake, SHBA

10-Fabrikë raketash, Rusi

11-Park lojërash, Pekin

12-North Brother Island, 13New York