Kjo Është Anija E Mbytur Më E Bukur Në Botë (Foto)

Fundi i oqeanit është i mbushur me rreth 3 milion anije të mbytura, sipas OKB.Por njëra prej tyre, e mbytur në një liqen në Ontario të Kanadasë, mund të quhet se është më e bukura në botë.Anija është gjashtë metër poshtë në ujërat e kristalta dhe pavarësisht se është mbytur në vitin 1885, ajo sërish është një atraksion për turistët e shumtë.