Funksionet e reja të Gmail!

Google njoftoi të enjten se   përdoruesit e Gmail tashmë mund të eksportojnë të dhëna nga Gmail dhe Google Calendar duke realizuar kështu krijimin ne një kopjeje rezervë  të tyre.

Përdoruesit mund të shkarkojnë të gjithë  letrat , të dhënat e tyre , kalendarët etj. Përdoruesit mund ti shkarkojnë këto të dhëna nga  Gmail, Calendar, Google+, Youtube, Drive, vetëm në një dosje të vetme arkivi. Për të shkarkuar të dhënat e kalendarit ,mund të veproni duke filluar që sot , por për shkarimin e mesazheve duhet të presim pak , sepse kjo gjë do të bëhet e mundur muajt e ardhshem. Të mërkurën Google tregoi disa karakterisitka të tjera të Kalendarit. Ato kanë shtuar funksionin Autocomplete për krijimin e ngjarjeve dhe  gjithashtu tani miqtë që ju ftoni mund të klikojnë tek “map” për tu siguruar që po shkojnë në vendin e duhur. Ato kanë shtuar edhe funksionin që na lejon ne ti shohim vetëm ato ngjarje që kërkojmë dhe në mënyrën si duam ti kemi.

Burimi:http://www.webpronews.com