Google ju krijon mundësinë të bëni një testament dixhital

Zgjidhni paraprakisht se çfarë të bëni me profilet  në rrjetin social dhe të dhënat pas vdekjes.Del përsëri në pah çështja e “testamentit dixhital’ me opsionin e ri të nisur nga Google, Inactive Account Manager.

Ky  lejon përdoruesin për të planifikuar përpara se çfarë do të ndodhë me llogaritë e tyre pasi kalon një kohë e gjatë pa u përdorur. Do të caktoni kohën për të ç’aktivizuar llogarinë dhe për të ruajtur ato foto dhe materiale që do të qëndrojnë gjithmonë. Thjesht do të zgjidhni të dhënat që do të largoni dhe ato që do të ruani duke ia lënë një njeriu të besuar.