Google mbështet Windows XP deri në vitin 2015

Po përdorni akoma Windows XP? Nëse po ,ju duhet ta përditësoni atë  sepse Microsoft së shpjeti nuk do ta mbështesë më Window XP dhe google gjithashtu. Google njoftoi sot se do ta mbështesë Windows XP deri në prill të 2015.

Kjo do të thotë që Google do të sigurojë përditësime të Google Chrome edhe për Windows XP deri në këtë datë. Pra . Google do të vazhdojë ta mbështesë Windows XP edhe për një vit  pasi Microsoft  të heqë dorë nga sistemi I operimit. Edhe pse Google Chrome do ta  mbështesë edhe për një vit më tepër , kjo nuk do të thotë që  viruset e ndryshme malware nuk do ta godasin atë. Pra, pse është duke e mbështetur Google Chrome  Windows XP vetë? Kjo është e gjitha për kujdesjen e  e përdoruesve chrome  veçanërisht ato në ndërmarrje, gjatë periudhës së tranzicionit për versionet e reja të Windows:

Google  ka të  drejtë kur thotë se organizata do të ketë vështirësi të kalojë  në Windows 7 dhe Windows 8. Kjo është arsyeja pse Microsoft njoftoi kohët e fundit se ajo ishte bashkuar me HP për të ndihmuar bizneset  që të bëjnë lëvizjet.Dy jo vetëm që do të ofrojnë hardware të ri, por ata gjithashtu do të ofrojnë shërbime të konsultimit dhe stafit të planifikimit për të ndihmuar të bërë lëvizje  sa më pak të dëmshme të jetë e mundur.

Burimi: http://www.webpronews.com