Llotaria Amerikane 2015

Udhëzimet e Regjistrimit për DV-2015

Regjistrimi elektronik për Programin e DV-2015 do të fillojë të martën, më 1 tetor 2013 në 12:00 në mesditë, Ora Ditore Lindore (GMT-4), dhe do të përfundonë të shtunën, më 2 nëntor 2013 në 12:00 në mesditë, Ora Ditore Lindore (GMT-4).

Udhëzimet e Programit të Lotarisë për vitin DV-2015

Për ata që kanë aplikuar për DV-2015, njoftimi zyrtar i përzgjedhjes do të kryhet drejtpërdrejt nëpërmjet Kontrollit të Statusit të Aplikimit, i cili do të jetë në përdorim duke filluar nga data 1 maj 2014, në faqen e Internetit të Departamentit Amerikan të Shtetit, Byrosë së Çështjeve Konsullore “Aplikimi Elektronik për Vizat e Shumëllojshmërisë”.

Më shumë lexoni tek faqja e Ambasadës Amerikane:   http://albanian.tirana.usembassy.gov/dv.html