Microsoft Office-Online!

1 2Microsoft njoftoi se tani ishte e mundur që ta gjenim të gjithe Paketën Microsoft Office online.

Përdoruesit mund të hyjne në Word, Exel,Powerpoint, dhe OneNote vetëm me një llogari në Microsoft. Dokumetet do të ruhen automatikisht në  OneDrive dhe ato mund ti ndani me të tjerët. Versionet online punojnë edhe me versionet  desktop , kështu që mund ti hapësh dokumentet në Desktop dhe ti ruash ato në kompjuterin tënd ,gjithashtu.

Burimi:http://www.webpronews.com/