Nexus 7. Gjenerata e dyte shume shpejt ne treg.

Në muajt e fundit po flitet për ardhjen e mundshme të një brezi të dytë për tabletin Nexus 7 , i cili i ka munguar Google I / O që nga maj 2013. Kjo nuk do të thotë, megjithatë, se grupi i Mountain View  braktisi projektin, duke pasur parasysh edhe pritjen e mirë të  produktit nga publiku në verë 2012 në bashkëpunim me ASUS.  Është kthyer me fjalë se do të dalë në treg që në korrik.


Nëse konfirmohet, me shumë gjasa Nisja do të bëhet në lidhje me sistemin operativ Android 4.3 Jelly Bean, ende nuk është shpallur zyrtarisht nga search engine. DigiTimes raporton se ka marrë informacion të besueshëm në lidhje me ardhjen e një version të ri 16 GB çmim në $ 229 (rreth 170 euro ), kështu që do të përballen me konkurrencën nga pajisje të tilla si mini iPad dhe duke iu shmangur konfrontimit me tabletë të ulët -kushtojë lirë tashmë në treg. (TISCALI)