Qytetet e ngrira!

I ftohti polar që ka përfshirë një pjesë të madhe të Shteteve të Bashkuara dhe Kanadasë përvec problemeve dhe vështirësive që ka krijuar në qarkullim dhe shërbimet e tjera për miliona banorë,

ka shndërruar komplet natyrën e zonave.  Kjo ngrirje historike mbylli shkollat , ndaloi shumë biznese  dhe më shumë se 3700 fluturime u anuluan  në Chicago, Cleveland, New York dhe Boston.Pamjet që mbërrijnë nga zonat e ngrira ,ngjasojnë me shumë me ato të para vetëm në skenat e filmave hollivudianë apo ato të shkëputura nga Siberia dhe Antarktika. 
Mes qyteteve të goditura më shumë dhe që ndodhet nën pushtetin e akullit është edhe Çikago. 

Burimi:http://www.dailymail.co.uk