Te fundit
0

Telefonat e mençur mund të diagnoztifikojnë sëmundjet në kohë reale.

Tani telefonat e mençur, përveq shërbimeve të tjera të shumta, mund të diagnoztifikojnë sëmundjet në kohë.

Read the rest of this entry »

0

Vepra e artit me 17 milionë ngjyra!

Këto vepra arti janë aq të bukura sa kur i sheh për herë të parë të bëjnë të mendosh se janë pikturuar me dorë.2 3 13

Read the rest of this entry »

0

Pajisja HDMI Streaming Stick e “Roku!”

Roku sapo ka nxjerrë një pajisje të re , që duket qartë që do ti konkurojë pajisjet shumë popullore të Google Chromecast. Quhet  Roku Streaming Stick dhe kushton  $49.99. Edhe në vitin 2012 Roku nxorri një pajisje të tillë por që  kushtonte $100 dhe nuk ishte kaq e sofistikuar. Pajisja e re  lidhet me Tv me anë të portës HMDI dhe vjen me një komandë më klasike.

Read the rest of this entry »

0

Aplikacioni VIIRS.

1 2 3Google Earth na ka lejuar që të kemi një pamje të Tokës nga tavolina jonë, duke na treguar çdo pjesë të saj.

Read the rest of this entry »

0

Imazhe mahnitëse të Tokës!

NASA ka  dërguar imazhe të mrekullueshme të tokës, nga hapësira!

Read the rest of this entry »

0

Ekuacione, inekuacione, sisteme. Model testi. Zgjidhja

Ekuacione, inekuacione, sisteme. Zgjidhja Zgjidhja e testit: KËTU  

Ndjesë për vonesën. Arsyeja e ndërprerjes së RRYMËS.

Nëse nuk mund ta shikoni dokumentin shkarkoni adobe reader

0

Ekuacione, inekuacione, sisteme. Model testi.

Grupi…

1-Zgjidhni ekuacionet:

Read the rest of this entry »

0

Flluskat që mund të largojnë ajrin e ndotur!

Azia është një ndër vendet ku ndotja është gjithnjë në rritje.

Read the rest of this entry »

0

Qiellgërvishtësja më e lartë në botë!

Në Arabinë Saudite po planifikohet që të ndërtohet qiellgërvishtësja më e lartë ne botë 3000ft.

Read the rest of this entry »

0

Pajisja TalkBand!

1Duket sikur këtë vit të gjithe po krijojnë teknologji e cila mund të “vishet”, dhe e fundit vjen nga krijuesi i telefonave Huawei.

Read the rest of this entry »

0

Kristali më i vjetër i Tokës!

1Mund të duket vetëm si një  fragment i një kristali të bukur , por kjo substancë blu është mjaft  e rëndësishme për shkencën , sepse është pjesa më e vjetër e Tokës.

Read the rest of this entry »

0

Ishulli i zhdukur shfaqet përsëri!

1Në vitin 1905 një taifun shkatërrues pushtoi Nadikdik në mes të oqeanit Paqësor, duke shkaktuar vdekjen e pothuajse të gjithë banorëve dhe duke zhdukur një pjesë të madhe të ishullit.

Read the rest of this entry »

0

Microsoft Office-Online!

1 2Microsoft njoftoi se tani ishte e mundur që ta gjenim të gjithe Paketën Microsoft Office online.

Read the rest of this entry »

0

Pasqyra prej druri!

Një artist ka marrë objekte të jetës së përditshme-duke përfshirë blloqe druri ,çelik letër etj.. dhe i ka transformuar ato në pasqyra .

Read the rest of this entry »

0

Skaneri Zebedee!

1 Për të shqyrtuar skenat e krimit pa pasur prova është mjaft e vështirë, por një shërbim policor në Australi e ka gjetur zgjidhjen.

Read the rest of this entry »

0

Apple-në pajisjet mjekësore!

Apple është një ndër kompanitë më të mëdha në botë falë telefonave të saj. iPhone dhe iPad janë dy pajisjet e Apple, më të shiturat në botë.

Read the rest of this entry »

0

Pse truri e koncepton matematikën si të bukur?

  Skanimi i trurit tregoi që disa ushtrime matematikore mund të shkaktojnë të njëjtën ndjenjë bukurie apo kënaqësie si kryeveprat artistike apo muzika e kompozitorëve të mëdhenj.  

Read the rest of this entry »

0

Tavolina Android.

Tavolinat e kafesë janë nga më të ndryshmet, por asnjë si kjo. Ideum dhe 3M kanë bashkuar forcat  për të krijuar një pajisje të mrekullueshme.

Read the rest of this entry »

0

Qytetet e krijuara nga Google, Facebook dhe Apple!

Një dizenjues shpalos vizionin e tij , në lidhje me paraqitjen e qyteteve ,nëse  ato do të ishin krijuar nga Google , Apple dhe Facebook.

Read the rest of this entry »

0

Klasa 1700 vjeçare!

1 2Duket  që puna për t’i motivuar fëmijët që të punojnë shumë  dhe për t’i edukuar ata  ishte një detyrë e rëndësishme e mësuesve në Egjiptin Antik.

Read the rest of this entry »