Bukuria e fshehur e luleve!

Lulet cilësohen si gëzimi i pranverës, për shkak të bukurisë së tyre, por duket se kjo bukuri nuk paska kufij.

Një fotograf gjerman, me ndihmën e një biologu, ka kapur këto foto të mahnitshme, që tregojne bukurinë e fshehur  të luleve. Për të përgatitur mostra, Meckes dhe Otawa morën pjesë të vogla  të çdo petali  të  lules  apo  të gjetheve  dhe i vunë në  procesin e dehidratimit, para se ti fusnin në 100% alkool.

Burimi: http://www.dailymail.co.uk/