Bukuria e Qelizave!

Puna në laborator nuk duket shumë tërheqëse , por shkencëtarët, nga këto vende të izoluara, kanë nxjerrë imazhe të mrekullueshme të qelizave.

Këto imazhe të mbledhura nga GE Healthcare Life Sciences , si pjesë e një konkursi vjetor  tregojnë  modelet e ndërlikuara të qelizave. Këto imazhe mahnitëse kanë ndihmuar biologët  në të gjithë botën , për zbulimin e  trajtimeve të reja për sëmundje të ndryshme. Kompania globale e imazheve ka shpallur fituesit e konkursit ;Vanessa Auld nga Kanadaja, Martin Barr nga Irlanda dhe Graham Ëright nga Singapori.

Me mbi 23,000 votave të hedhura nga publiku, imazhet e tyre do të përdoren  në  Times Square në Nju Jork nga 25-27 prilli.   

Burimi: http://www.dailymail.co.uk/