Dallgët në zjarr!

Fotografët janë njohur gjithmonë për vënien në rrezik të  jetës së tyre, për shkak të përgjejgësive të mëdha që marrin.

Dy profesionistë nga Hawaii , I kanë bërë ballë fuqisë shkatërruese të natyrës, duke kapur në foto momentin kur llava derdhet në det nga uji. CJ Kale dhe Nick Selway, pretendojnë se janë të parët që kanë sjellë këto pamje të veçanta të rrjedhjes së llavës së vullkanit Kilauea në Hawaii. Ato duhet të futeshin brenda ujit , ku llava bënte sërf në drejtim të tyre. Notuan në temperaturë 110 °C, dhe nëse do të ecnin dhe 20 m atëherë ato do të prekeshin nga  llava.

Burimi: http://www.dailymail.co.uk/