iPhone 6-telefoni më i hollë i Apple!

Apple ka habitur shumë njerëz vitin e kaluar me iPad Air super të hollë,

dhe lajmet thonë se e njëjta teknologji do të përdoret edhe në prodhimin e iPhone6. Dy imazhet e nxjerra në internet tregojnë gjeneratën e ardhshme të iPhone, me ekran 5inch , të ngjashëm me atë të Samsung Galaxy S4. Telefoni i parë mendohet të jetë 4.5mm i gjerë ndërsa tjetri 3mm dhe kjo gjeneratë do të quhet iPhone Air.

Burimi:http://www.dailymail.co.uk/